Nest 9

Nest 1   nest 2  nest 3   nest 4   NEST 5   Nest 6   Nest 7   Nest 8    nest 10

 
 

Op maandag 4 mei is Doreen bevallen van 1 teefje. Het is dus een “nestje” met 1 pup geworden. Ze had een normaal geboortegewicht van 320 gram en was levendig vanaf de start. Ze groeit goed en Doreen verzorgt haar prima. Dit teefje blijft bij ons en we hebben haar Chloë genoemd.


Voor het tweede nest van Doreen hebben we Redforesthunter Wallace als vader uitgekozen. Wallace woont in Denemarken en is ruim 3 jaar oud. Hij heeft een vriendelijk karakter en is sociaal, zowel naar andere honden als naar mensen. Tijdens het werken stelt hij zich best onafhankelijk op, maar laat ook zien dat hij af en toe wat hulp nodig heeft. Hij werkt prettig en met mooie snelheid en stijl. Hij heeft een goede band met zijn begeleider. Tevens is hij ook gek op knuffelen.


Doreen is zaterdag 28 februari en maandag 2 maart gedekt door Wallace. Nu is het afwachten of ze drachtig is. Met ca. 4,5 week laten we een echo maken. We verwachten de geboorte van de pups begin mei.


Dit nest wordt gefokt volgens de regels van de Tollerclub. We hebben voor deze combinatie een positief dekadvies ontvangen.


Filmpjes:

Doreen x Wallace, Chloë part 1

Doreen x Wallace, Chloë, part 2

Drink, Play, Sleep

Doreen x Wallace, Chloë, part 3

Vader:

Ch. Redforesthunter Wallace

(HD-A/B, ED-vrij, ogen distichiasis verder vrij, PRA-A, JADD Probable normal, CP1 clear, CLPS clear, dilute D/D)


Moeder:

Ch. Suncatcher’s Happy Hour (Doreen)

(HD-A, ED-vrij, ogen distichiasis verder vrij, PRA-B, CEA-A, JADD Probable carrier, CP1 clear, CLPS carrier, DM vrij, dilute D/d)


InbreedingscoЁfficiЁnt 1.46


Geboren: 4 mei 2015

1 teef


Suncatcher’s Limited Edition (Chloë)


 

Nest 9