Suncatcher’s Happy Hour

Stamboom    Showuitslagen    foto’s    vorige

 
 

Doreen is een dochter van Pebbles (2e nest). Haar vader is Rhineferry’s Little River Duck NiC.

Ze is aan de ene kant heel onafhankelijk en ondernemend. Bij wandelingen loopt ze best ver bij ons vandaan. Maar aan de andere kant is ze heel erg aanhankelijk. Ze ligt graag bij ons op schoot (ook nu ze volwassen is) en is graag bij ons in de buurt. Ze is echt gek op aandacht.


Ze is inmiddels uitgegroeid tot een mooi meisje, die van actie houdt. Snelheid, daar draait het om bij Doreen, zowel met rennen als met zwemmen. Zwemmen doet ze al vanaf dat ze 12 weken oud was. Ze is 48 cm hoog geworden en weegt momenteel ca. 20 kg.


Met Doreen hebben we eerst een puppycursus gevolgd en daarna een gehoorzaamheidscursus bij hondenschool Trees Dijk in Zuidbroek. Deze zijn beide met goed gevolg afgerond. Daarna hebben we een aantal lessen showtraining gevolgd. Inmiddels zijn we gestart met een cursus behendigheid. Dit vindt ze erg leuk om te doen. De beginnerscursus (A-diploma) en gevorderden-cursus (B-diploma) zijn inmiddels afgerond. Ze heeft daarvoor een A-diploma en een B-diploma behaald. We trainen nog weer verder en hopen nog het C-diploma te behalen.


Ze heeft inmiddels deelgenomen aan een aantal shows. Dit gaat erg goed. Ze laat zich heel goed voorbrengen en heeft er ook veel plezier in. Ze is begin 2012 VDH-Europajugendsieger geworden in Dortmund. En in juni is ze Nederlands Jeugdkampioen geworden. In Krefeld (D) stond ze voor het eerst niet meer in de jeugdklasse, maar in de tussenklasse. Ze werd beste teef en kreeg de titel Rheinlandsieger 2012. Daarna heeft ze hier nog de titels Duits Kampioen (VDH + DRC) en Nederlands Kampioen aan toe mogen voegen. Op de kampioenschapsclubmatch (KCM) van de Tollerclub is ze 2 achtereenvolgende jaren reserve-beste teef geworden. En in 2016 werd ze Beste Teef, Reserve Best in Show, op de KCM.


Doreen is inmiddels 4 jaar oud. Haar eerste nest pups is geboren op 21 januari 2014. De vader van dit nest is Hunter’s Moonlight Canadian Ayo uit Duitsland. Ze kreeg 8 pups, 5 reuen en 3 teven. Ze was een uitstekende moeder en heeft haar pups goed verzorgd.

naam

Suncatcher’s Happy Hour


Vader

Rhineferry’s Little River Duck NiC


Moeder

Ch. Suncatcher’s Naughty by Nature


Geboren

27 februari 2011


NHSB 2.829.458


hoogte 48 CM


Gezondheidsuitslagen

HD-A (Norberg 36/botafwijking 0)

ED-vrij (0/0)

Ogen: vrij (m.u.v. distichiasis)

DNA-test PRA-prcd B

DNA-test CEA/CH A (vrij uit geboorte)

DNA-test DM (SOD1) N/N (vrij)

DNA-test JADD Probable carrier

DNA-test CP1 Clear

DNA-test CLPS Carrier

___________________________________

Dilute-test: D/d (drager van buff-kleur)


Showresultaten

2x BOS puppy, 1x BOB puppy, 1x Bester Junghund, 1xBOS, 5xBOB

NL: 3x CAC, 2x res. CAC (KCM),

1x res. CAC, 3xCACIB

D: 7x Anw. Dt. Ch., 4x DRC-CAC


Titels

VDH-Europajugendsieger 2012

Nederlands Jeugdkampioen

Rheinlandsieger 2012

Duits Kampioen (VDH)

Duits Kampioen (DRC)

Nederlands Kampioen


DoreeN